T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / KOZLU - Esenköy 15 Temmuz Ortaokulu

Hasan KARAMANOĞLU - Müdür

1963 yılı Ordu İli Gölköy İlçesi doğumluyum. 

İlkokulu köyümde okuduktan sonra Ortaokul ve Liseyi yatılı olarak Samsun ili Ladik ilçesindeki Akpınar Öğretmen lisesinde bitirdim.

 Önlisansımı Bolu Eğitim Yüksekokulu’nda Sınıf Öğretmeni, Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği olarak tamamladım.

 1984 yılında Sınıf Öğretmeni olarak Muş’ta başladığım görevimi üç değişik okulda dokuz yıl yaptıktan sonra 1993-1995’te Zonguldak Çatalağzı Gaziosmanpaşa İlkokulunda iki yıl görev yaptım. Kozlu 19 Mayıs 100.Yıl İlkokulunda bir yıl öğretmenlik yaptıktan sonra aynı okulda vekaleten müdürlük ve ardından müdür yardımcılığı görevini 11 yıl yaptım.

 Daha sonra yönetici olarak; Kozlu Kılıç İlköğretim Okulunda müdür, Kozlu Cengiz Topel İlköğretim Okulunda vekaleten müdür,Kozlu Atilla İlköğretim Okulunda müdür,Kocatepe İlkokulunda sınıf öğretmenliği ve vekaleten müdür yardımcılığı görevlerinde bulundum.

 Dört yıllığına görevlendirildiğim okulumuzda 14/09/2017 tarihinde görevime başladım. Halen ikinci görevlendirme dönemim devam etmektedir.

 Evli, bir kız, bir erkek çocuk babasıyım. Çeşitli alanlarda almış olduğum hizmet içi kurs ve belgelerimin yanında en önemlileri yönetim alanında; Okul Müdürlüğü ve Şube Müdürlüğü belgelerimdir.

 Ayrıca Okul Sağlığı Formatörlük belgem vardır.