ZONGULDAK / KOZLU - Esenköy 15 Temmuz Ortaokulu

Esenköy 15 Temmuz Ortaokulu

Esenköy Mah. Abaz Cad. No67 Kozlu /ZONGULDAK
Türkiye Yüzyılı yolunda;sağlıklı,güvenli ve en başarılı bir okul olmaktır.
Misyon
İletişim,bilgi ve teknolojinin her geçen gün değer kazandığı dünyamızda;en gelişmiş öğretim yöntemleriyle öğrenmenin kalitesini artırarak;öğrenmeyi seven,teknolojiyi kullanan,araştıran,sorumluluk sahibi,iyi insan ve donanımlı öğrenciler yetiştirmektir.
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi yol ayrımı üzerinde bulunmaktadır. Her 15 dakikada bir belediye otobüsleri hareket istikametindedir.
Servis Bilgisi
Okul servisi yoktur.3 hattan Taşımalı öğrenciler gelmektedir.Diğer öğrenciler kendi belirledikleri özel servislerle gelip gitmektedirler.
Esenköy Mahallesi, Abaz Cad. No:67 Kozlu/ZONGULDAK
İl Merkezine: 7,5 km İlçe Merkezine 2,5 km
Okulun Sınav Başarı Durumu
2021 Yılı LGS sonucu Sınavla Öğrenci Alan Okullara yerleşen 3 öğrencimizden 1´i Borsa İstanbul Anadolu Lisesine,1 öğrencimiz Devrek Sebahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesine,1 öğrencimizde Caycuma TSO Fen Lisesine yerleşmiştir.2022 Yılı LGS sonucu Sınavla Öğrenci Alan Okullara yerleşen 2 öğrencimizden 1´i Mehmet Çelikel Lisesine,1 öğrencimizde Zonguldak Fen Lisesine yerleşmiştir.
Fusbal Erkek Takımı,Fusbal Kız Takımı,Bocce Erkek Takımı,Bocce Kız Takımı
Proje Çalışmaları
1-SAĞLIKLI YEMEKHANE (Taşımalı öğrenciler için tamamlandı) 2-ROBOTİK KODLAMA ATÖLYESİ(Faaliyette) 3-RESİM ATELYESİ (Faaliyette) 4-Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi(Faal kullanımda) 5-Atık Malzemelerle Kütüphane Oluşturma (2021 Haziran ayında açıldı.) 6-Temel Eğitimde Çevre Dostu 1000 Okul Projesi kapsamındaki planlanan çalışmalar tamamlandı. 7-Çok Amaçlı Salon Koltuk vb. tamamlama(2022) 8-Halen Müzik Atölyesi kurma çalışması devam etmektedir.
Diğer Hususlar
Koridor Kitaplığımız vardır. Halk Eğitim Merkezi Kursları(Halk Oyunları,Gitar,Resim ve İngilizce) devam etmektedir. Temel Eğitimde Çevre Dostu 1000 Okul Projesi uygulanmaktadır.