ZONGULDAK / KOZLU - Esenköy 15 Temmuz Ortaokulu

Nis

Kozlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından Şehit Polis Yusuf Yelkenci AİHL'de düzenlenen Akıl-Zekâ oyunları turnuvasında öğrencimiz M. Polat HIZARCI Pentago, Ceren BİREN Kulami dalında ilçede ikinci olmuşlardır. Öğrencileirmizi tebrik ediyoruz.

Mrt

İstiklâl Marşı'mızın kabulünün 103. yılında İstiklâl Marşının kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü programı düzenledik. İstiklâl şairimiz Mehmet Âkif Ersoy'u andık.

Mrt

İstiklâl Marşı'mızın kabulünün 103. yılında İstiklâl Marşımızın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy^'u Anma Günü programı düzenledik. İstiklâl Şairimiz Mehmet Âkif Ersoy'u andık.

DUVAR BOYAMA ETKİNLİĞİMİZ

Sınıf ve atölye duvarlarımızı branşların özelliğine göre uygun görsel ve tarihî kişiliklerle donatıyoruz. Böylece hem canlı bir sınıf ortamı oluşturuyoruz hem Türk büyüklerini tanıtıyoruz hem de öğrencilerimizin sanatsal yeteneklerini ortaya çıkarıyoruz.

Haz

LGS'nin ardından gelecek yıl merkezî ve adrese dayalı olarak ortaöğretim kurumlarına yerleşecek olan 8. sınıg öğrencilerimize gitmek istedikleri okulları belirlemelerine yardımcı olmak için okulları tanıttık. Bugünkü ziyaretimiz Borsa İstanbul Anadolu Lisesi ve Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi idi. İki okulum öğrencileri ve idarecileri okullarını tanıtıp okulları hakkında bilgi verdiler. Her iki okulun yönetimine teşekkür ederiz.

May

Galatasaray Lisesi Galata Sanat Kulübü öğretmen ve öğrencileri Galata Sanat 2023 Projesi kapsamında 08-12/05/2023 günlerinde okulumuza geldiler ve 9 dalda sanat atölyeleri kurdular, öğrencilerimizle birlikte atölye çalışmaları yürütüler. Hem eğlenip hem öğrendikleri, beş günün sonunda ortaya çıkan ürünler sergilendi, gösterime sunuldu. Galata Sanat Danışman Öğretmenleri Zekeriya ÇAKMAK  ve Michaela GÜZE'e, Galatasaray Lisesi öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

103. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladık. Okul bahçemizde 26 Nisan 2023 Çarşamba günü 10.00'da düzenlenen program saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından şiirler okundu, tango dans gösterisi, ana sınıfı gösterisi, halk oyunu gösterisi, 4. sınıfların, 5. sınıfların dans gösterileri ve ardından çeşitli oyun ve yarışmalarla süren programla öğrencilerimizin ulusal egemenlik coşkusunu şenlik havası içinde idrak ettiler.